Допомога

Імпорт стрічок

Демонстрація можливостей

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

Додавання та видалення стрічок

Реєстрація

Читання новин

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

 

Протягом кількох останніх років набуває популярності стандарт експорту новин з інформаційних сайтів під назвою Really Simple Syndication (RSS). Завдяки йому власники сайтів мають можливість поширювати новини не лише через власне сторінки сайту, але й за допомогою спеціалізованих програм для читання новин (RSS-агрегаторів). Крім того, цей стандарт дозволяє інтегрувати стрічки новин з різних сайтів на тематичних ресурсах, таким чином, даючи можливість читачеві знаходити потрібну інформацію швидше і зручніше.

Як правило, сайти експортують стрічки новин з метою дозволити потенційним читачам ознайомитися з заголовками та коротким змістом останніх новин, і, коли читач зацікавлений тематикою сайту, він має можливість перейти на сайт-джерело і ознайомитися з повним змістом тієї чи іншої новини.

Для перегляду таких стрічок новин необхідно встановлювати спеціалізоване програмне забезпечення або ж скористатися інтернет-службою для читання новин, якою є дана служба "Всі Новини".

За допомогою цієї служби, зареєструвавшись, Ви можете переглядати стрічки новин з Ваших улюблених сайтів в одному вікні. Додавши RSS-стрічки з кількох сайтів, Вам більше не потрібно відкривати кілька вікон чи вкладок броузера і періодично їх оновлювати - відтепер всі новини з'являтимуться на Вашому екрані по мірі їх надходження. Ви зможете ознайомитися з коротким змістом новини, і, якщо вона Вас зацікавить, Ви зможете її повністю прочитати в тому ж вікні, у якому відкрита служба "Всі Новини".

Детальніше ознайомитися з перевагами служби Ви можете на сторінці "Демонстрація можливостей".

© 2024 www.vsinovyny.com