Допомога

Імпорт стрічок

Демонстрація можливостей

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

Додавання та видалення стрічок

Реєстрація

Читання новин

Реєстрація

 

Для реєстрації у службі "Всі Новини" Вам необхідно вказати адресу Вашої електронної пошти (яка використовуватиметься лише для Вашої ідентифікації в системі) та вибрати пароль.

Для чого потрібна реєстрація

Служба "Всі Новини" дозволяє Вам обрати ті джерела (сайти новин, блоги, форуми тощо), з яких Ви зазвичай отримуєте інформацію. Оскільки служба відкрита для всіх, нам необхідно ідентифікувати кожного користувача і зберігати обрані ним джерела окремо від інших.

Зверніть увагу - служба не надсилатиме новини у Вашу поштову скриньку; в якості паролю Ви можете обрати будь-яку комбінацію цифр і букв (це не має бути пароль від Вашої поштової скриньки!). Пароль необхідний для того, щоб інші користувачі, знаючи Вашу адресу електронної пошти, не змогли ввійти замість Вас.

Зверніть увагу - служба пам'ятає Ваш логін на кожному комп'ютері, з якого Ви читаєте новини. Якщо Ви перебуваєте в інтернет-кафе чи користуєтеся службою не з власного комп'ютера, обов'язково виходьте з неї (кнопка "Вийти" у правому верхньому кутку):

Вибір джерел під час реєстрації

На сторінці реєстрації Ви можете обрати всі або деякі з найпопулярніших стрічок новин, які автоматично будуть додані до Вашого профілю. Після завершення реєстрації Ви зможете додати інші джерела, видалити вже додані чи переміщувати їх між рубриками. Детальніше про організацію стрічок.

© 2024 www.vsinovyny.com