Допомога

Імпорт стрічок

Демонстрація можливостей

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

Додавання та видалення стрічок

Реєстрація

Читання новин

Додавання та видалення стрічок

 

Служба "Всі Новини" дозволяє Вам обрати ті джерела інформації (сайти новин, блоги, форуми, інші сайти, що підтримують експорт новин у форматі RSS), які Ви зазвичай відвідуєте. Ви можете додавати і видаляти стрічки, переміщувати їх між рубриками та перейменовувати.

Додавання стрічок

Для того, щоб додати стрічку новин, клацніть на кнопку "Додати стрічку", що знаходиться на панелі інструментів:

Після цього у вікні, що з'явиться, Вам необхідно буде вказати адресу стрічки (або адресу сайту, з якого Ви бажаєте отримувати новини). Також Ви можете вказати назву для цього джерела (якщо Ви її не вкажете, то використовуватиметься назва зі самої стрічки новин) і вказати, у яку рубрику помістити нове джерело. Рубрики дозволяють групувати джерела за тематикою. Ви можете обрати вже істуючу рубрику або ж вказати назву нової рубрики:

Видалення стрічок

Для того, щоб видалити стрічку новин, необхідно клацнути на ній у переліку джерел у лівій частині екрану. У переліку новин відобразяться новини лише з цієї стрічки, а під заголовком переліку з'явиться панель керування стрічкою:

Після цього клацніть на кнопці "Видалити стрічку" і підтвердіть Ваше рішення. Зверніть увагу - після видалення стрічки всі новини з неї, які були додані до вибраного, будуть видалені також.

Видалення рубрик

Для того, щоб видалити цілу рубрику, необхідно клацнути на ній у переліку джерел у лівій частині екрану. У переліку новин відобразяться новини лише з цієї рубрики, а під заголовком переліку з'явиться панель керування рубрикою:

Після цього клацніть на кнопці "Видалити рубрику" і підтвердіть Ваше рішення. Зверніть увагу - після видалення рубрики всі новини з неї, які були додані до вибраного, будуть видалені також.

Переміщення й перейменування стрічок

Для того, щоб перемістити стрічку новин в іншу рубрику або перейменувати її, клацніть на кнопці "Налаштування стрічки" (попередньо клацнувши на саму стрічку у переліку джерел). Після цього у вікні, що з'явиться, Ви можете вказати нову рубрику (вибрати з-поміж вже існуючих або ж вказати назву нової рубрики). Одночасно Ви можете вказати нову назву для цієї стрічки:

Перейменування рубрик

Для того, щоб перейменувати рубрику, клацніть на кнопці "Налаштування рубрики" (попередньо клацнувши на саму рубрику у переліку джерел). Після цього у вікні, що з'явиться, Ви можете вказати нову назву для рубрики. Якщо Ви вкажете назву вже існуючої рубрики, то стрічки з обох рубрик будуть об'єднані:

© 2024 www.vsinovyny.com