Допомога

Імпорт стрічок

Демонстрація можливостей

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

Додавання та видалення стрічок

Реєстрація

Читання новин

Демонстрація можливостей

 

Інтернет-служба "Всі Новини" дає Вам наступні можливості:

Всі новини на одному сайті

Відтепер немає необхідності запам'ятовувати десятки адрес сайтів новин та відкривати кілька вікон броузера - додайте їхні стрічки новин до Вашого профілю та читайте їх на одному екрані

Групування стрічок новин за рубриками

Якщо Ви читаєте новини з багатьох сайтів, які мають різну тематику, доцільно групувати стрічки новин у рубрики (наприклад, "Україна", "Світ", "Економіка", "Спорт", "Розваги" тощо). Під час реєстрації у Вас є можливість автоматично додати стрічки новин з найпопулярніших сайтів, які вже будуть віднесені в ту чи іншу рубрику. Проте, Ви можете переміщувати стрічки між рубриками та перейменовувати самі рубрики чи об'єднувати дві рубрики в одну. Детальніше про організацію стрічок.

Прочитані та непрочитані новини

Служба постійно отримує новини зі всіх стрічок, навіть під час Вашої відсутності. Непрочитані новини зберігаються протягом тижня, щоб Ви мали змогу їх відслідковувати. Якщо Ви не прочитаєте якусь новину, то через тиждень вона автоматично відмітиться як прочитана. Непрочитані новини виділяються жирним шрифтом. Крім цього, Ви можете переключитися в режим відображення лише непрочитаних новин (прочитані новини не будуть відображатися на екрані).

Перегляд короткого змісту та читання новини повністю

Клацнувши мишкою на заголовку новини, відобразиться її короткий зміст (як його подає джерело). Під коротким змістом відобразиться панель інструментів, за допомогою якої Ви зможете прочитати новину повністю (в вікні служби "Всі Новини" або ж у новому вікні чи вкладці броузера). Такoж на цій панелі відображається постійна адреса новини у архіві - цю адресу Ви можете надсилати знайомим, навіть якщо вони не є користувачами служби. Детальніше про читання новин.

Вибране

Служба "Всі Новини" передбачає можливість додавати новини до вибраного з метою запам'ятовувати їх і швидко їх знаходити. Вибрані новини помічаються у списку прапорцем зліва від заголовка. Ви можете переключитися
в режим відображення лише вибраних новин.

Безкоштовне використання

Служба "Всі Новини" є абсолютно безкоштовною до використання. Для початку роботи слід зареєструватися і вибрати або згодом додати до свого профілю стрічки новин. Перейти до реєстрації.
© 2024 www.vsinovyny.com