Допомога

Імпорт стрічок

Демонстрація можливостей

Детальніше про стрічки новин у форматі RSS

Додавання та видалення стрічок

Реєстрація

Читання новин

Читання новин

 

Інтернет-служба "Всі Новини" має зручний інтерфейс для перегляду новин з обраних Вами джерел:


Клацніть на малюнку для перегляду повноекранного зображення

Після успішної реєстрації або входу з головної сторінки Ви потрапляєте на сторінку читання новин, на якій Ви можете власне читати новини, а також додавати, видаляти, перейменовувати і переміщувати стрічки новин між рубриками. У лівій частині відображається перелік Ваших стрічок:

Цей перелік згруповано за рубриками (як Іноземні ЗМІ чи Культура), в межах кожної рубрики стрічки відсортовано за алфавітом. У дужках після назви рубрики чи стрічки вказано кількість непрочитаних новин.

Клацнувши мишкою на будь-яку рубрику, перелік новин буде відфільтровано таким чином, щоб відображати новини лише з тих стрічок, які віднесені до цієї рубрики. Якщо ж клацнути на стрічку, то перелік новин обмежиться новинами лише з тієї стрічки. Таким чином, Ви швидко можете ознайомитися з найважливішими для Вас новинами. Клацнувши на "Всі новини" угорі переліку, Ви перейдете до загального потоку новин (відображатимуться новини з усіх стрічок).

Права частина екрану містить перелік новин, відсортований за датою і часом публікації. Клацнувши на заголовок будь-якої новини, відобразиться її короткий зміст (як його подає джерело):

Унизу відображається панель інструментів, з допомогою якої Ви можете переглянути новину повністю (на сайті джерела, але не покидаючи вікна служби "Всі Новини"), або ж відкрити новину у новому вікні чи вкладці броузера. Також Ви можете додати новину до вибраного. Нижче подано постійну адресу цієї новини - Ви можете передати цей лінк друзям чи знайомим. За цією адресою ознайомитися з новиною можуть всі, незалежно від того, чи є вони зареєстрованими користувачати служби "Всі Новини".

Над переліком новин відображається назва вибраної стрічки чи рубрики, або ж заголовок "Всі новини" - у разі, якщо Ви переглядаєте загальний потік новин. Під ним вказується кількість непрочитаних новин у списку:

Ви можете відмітити всі новини у поточному переліку як прочитані, клацнувши на "Помітити всі як прочитані".

Служба "Всі Новини" автоматично доставляє свіжі новини з обраних Вами джерел. При цьому відображається повідомлення у правому верхньому кутку переліку новин:

Клацнувши на це повідомлення, Ви можете швидко перейти до найсвіжішої новини (тобто, до початку переліку).

Якщо Ви прокрутите перелік новин до кінця, служба автоматично відобразить попередні новини:

У випадку, якщо в архіві немає більше попередніх новин, вкінці переліку відобразиться відповідне повідомлення.

У лівому верхньому кутку (над переліком Ваших джерел) знаходиться панель керування відображенням новин, яка дає змогу відфільтрувати поточний перелік так, щоб він включав лише непрочитані, лише вибрані чи усі новини:

Вибраний Вами режим запам'ятовується службою, і під час Вашого наступного відвідування він автоматично включиться.

Справа вгорі розміщено панель інструментів:

Вона дозволяє Вам налаштувати профіль (зміна адреси електронної пошти та паролю), додати нову стрічку, здійснити імпорт стрічок з іншої служби новин чи програми для читання новин, а також вийти зі свого профілю (служба запам'ятє Ваш логін з цього комп'ютера, тому, якщо Ви читаєте новини не за власним комп'ютером, не забудьте вийти зі служби).

© 2024 www.vsinovyny.com